HUISWERKKLAS BORCHT


PRAKTISCHE INFO

Onze huiswerkklas in de Negensprong te Grimbergen bestaat uit 1 groep. De leerlingen die kunnen deelnemen aan de huiswerkklas worden geselecteerd in samenspraak met de zorgcoördinator. Leerlingen die niet doorgegeven worden door de school zelf, kunnen zich niet inschrijven in deze huiswerkklas.

DE NEGENSPRONG

Jean Deschampsstraat 21, 1850 Grimbergen

TWEE MAAL PER WEEK

... van 16u00 tot 18u00

KOSTPRIJS

€9,68 per sessie van twee uur


INSCHRIJVEN

Overtuigd? Dan kan u hieronder uw kind(eren) inschrijven in onze open huiswerkklas te Kassei. Per kind dient er steeds één inschrijvingsformulier ingevuld te worden. Voor bijkomende vragen en/of opmerkingen kan u ons uiteraard steeds contacteren via e-mail of telefoon.


KALENDERS

Hieronder vindt u de werkingskalenders terug van onze open huiswerkklassen voor het schooljaar 2023-2024. Wijzigingen in de kalender worden steeds zo ruim mogelijk op voorhand gecommuniceerd naar de ouders toe.

Graag willen wij ook nog even meegeven dat onze huiswerklassen gerund worden door studenten. Daarom zijn de kalenders tijdens de maand januari en juni steeds onder voorbehoud. Afhankelijk van onze examenroosters tijdens deze maanden, kunnen er eventueel klassen wegvallen.

HK-BGT_Kalender (TRIM1)
PDF – 414,5 KB 51 downloads
HK-BGT_Kalender (TRIM2)
PDF – 401,0 KB 48 downloads
HK-BGT_Kalender (TRIM3)
PDF – 405,5 KB 48 downloads