PRIVÉBEGELEIDING

1 OP 1 LESSEN OP MAAT VAN DE LEERLING

Tijdens de privébegeleiding die wij aanbieden staat de begeleider steeds volledig ter beschikking van de leerling.  Op deze manier kunnen we de bijlessen steeds volledig aanpassen aan de noden van de leerling. Samen gaan we op zoek naar een efficiënte studiemethode op maat, om zo het beste in onze leerlingen naar boven te halen.

Leerlingen kunnen bij ons terecht voor zowel leercoaching, als vakspecifieke bijlessen. Tijdens de leercoaching werk je samen met je begeleider aan het ontwikkelen van een efficiënte studieaanpak, terwijl je  in de bijles vakspecifiek de leerstof gaat behandelen.


LEERCOACHING

Binnen de leercoaching die wij aanbieden, gaan we samen opzoek naar een gepaste studiemethode voor de leerling. Welke studieaanpak past het best bij de leerling? We komen er samen achter!

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om samen actief de leerstof te studeren en zich voor te bereiden op toetsen en examens. Want studeren met twee is leuker dan alleen.

BIJLESSEN

Binnen de bijlessen die wij aanbieden wordt er specifiek aandacht besteed aan het bijspijkeren en inoefenen van vakspecifieke leerstof. Afhankelijk van de vakken waar jij begeleiding voor zoekt, wordt jij gekoppeld aan een van onze gemotiveerde begeleiders.

Samen pakken jullie de struikelblokken in de leerstof aan door de leerstof te herhalen en opnieuw te verwerken. Op deze manier raken de leerlingen meer  vertrouwd met de leerstof en zullen zij op school sterker in zijn schoenen staan.


HOE GAAN WIJ TE WERK?

1. OPSTARTEN

In ons bijlesbureau staat een aanpak op maat van de leerling steeds centraal. Ook binnen onze één op één begeleiding streven wij er steeds naar zo veel mogelijk op maat van de leerlingen te werken.

Bij inschrijving bespreken we samen met de ouders waar de noden van de leerling liggen. Op basis hiervan wordt een leerlingendossier opgemaakt en koppelen we de leerlingen aan de passende begeleider.

Wie wil kan voor de opstart van het traject al eens komen kennismaken op ons kantoor te Vilvoorde!

2. DE BEGELEIDING

Tijdens onze één op één begeleiding staat de leerkracht steeds volledig ter beschikking van de leerling. Zo kunnen zij gedurende de hele les samen intensief aan de te behandelen leerstof werken.

Daarnaast motiveren wij onze leerlingen op regelmatige basis gemotiveerd om zelfstandig aan de slag te gaan. Ze worden uitgedaagd om alles uit de kast te halen en te tonen wat ze kunnen.

Op basis van deze methode begeleiden wij onze leerlingen tot  zelfstandige studenten.

3. COMMUNICATIE

Een goede communicatie tussen begeleider en ouders/leerling is van uiterst belang om de begeleiding van de leerling optimaal te laten verlopen. Daarom houden wij een dossier bij van al onze leerlingen.

De begeleider vult het dossier na elke les aan. Zo kunnen ouders de vooruitgang van hun zoon/dochter nauwgezet opvolgen.

Daarnaast is het ook belangrijk dat ouders de studiebegeleider op de hoogte houden van de progressie van hun kind op school.

Een goede communicatie is dus van uiterst belang. Want wanneer moeilijkheden tijdig aangepakt worden, krijgen ze niet de kans om te escaleren.


PRAKTISCHE INFO

START.HUIS VILVOORDE

Leuvense Straat 29, 1800 Vilvoorde

OP AFSPRAAK TIJDENS HET WEEKEND

zaterdag tussen 10u00 en 18u00     &     zondag tussen 10u00 en 13u00

Een afspraak maken voor een privéles kan door contact op te nemen via ons contactformulier of telefonisch via het nummer 0493 56 65 17.

BASIS ONDERWIJS / SECUNDAIR ONDERWIJS

€24,20 per uur / €30,25 per uur