TOELATINGSEXAMEN

ARTS - TANDARTS - DIERENARTS

Droom jij er van geneeskunde te gaan studeren? Bereid je vanaf dit school jaar dan voor op het toelatingsexamen aan de hand van ons nieuwe pakket voorbereidingslessen. Aan de hand van een combinatie van theorie en oefeningen herhalen wij samen de leerstof uit het leerstofoverzicht.

Kies volledig zelf welke lessen en/of modules jij wil volgen!


HOE GAAN WIJ TE WERK?

1. INSCHRIJVEN

Wanneer je besloten hebt welke lessen je bij ons wil volgen, kan jij je inschrijven via het online inschrijvingsformulier hieronder.

Vervolgens ontvang je een factuur met jouw inschrijvingsgeld van ons. Je krijgt vervolgens een week de tijd om het inschrijvingsgeld te betalen. De inschrijving is pas geldig wanneer wij het inschrijvingsgeld ontvangen.

Heb je moeite met de volledige som in 1 keer te betalen? Geen probleem! Neem contact op via voorbereiding.gk@studiehulpsvg.be. Dan werken wij samen een afbetalingsplan uit.

2. LESSEN

Al onze lessen zijn steeds opgebouwd uit een deel theorie en een deel oefeningen. Op basis van onze lesvoorbereidingsfiches kunnen de studenten zich optimaal voorbereiden op de lessen die ze volgen.

De oefeningen die behandeld worden tijdens de les, zijn gelijkaardig aan de oefeningen die je voorgeschoteld krijgt tijdens het toelatings-examen  zelf.

3. ZELFSTUDIE

De lessen die wij geven zijn erop gericht alle leerstof aan een sneltempo te herhalen. Na de lessen zal jij thuis zelf ook nog actief aan de slag moeten met de leerstof.

Bots je tijdens jouw zelfstudie nog op vragen bij de leerstof, dan kan je deze uiteraard altijd stellen tijdens de lessen of per e-mail.

Ook zijn we steeds bereid je te helpen bij het zoeken naar de juiste studiemethode voor het verwerken van de leerstof.

Wij staan je bij gedurende het hele traject!


PRAKTISCHE INFO

START.HUIS VILVOORDE

Leuvense Straat 29, 1800 Vilvoorde

PLANNING

Raadpleeg onze lessenplanning en kom te weten wanneer onze lessen gepland staan.

TARIEVEN

Raadpleeg de tarieven voor het schooljaar 2023-2024 hier.


INSCHRIJVEN

Overtuigd? Dan kan u hieronder uw kind(eren) inschrijven in onze open huiswerkklas te Kassei. Per kind dient er steeds één inschrijvingsformulier ingevuld te worden. Voor bijkomende vragen en/of opmerkingen kan u ons uiteraard steeds contacteren via e-mail of telefoon.


KALENDERS

Hieronder vindt u de lessenplanning terug voor het schooljaar 2023-2024. Wijzigingen in de kalender zullen steeds zo ruim mogelijk op voorhand gecommuniceerd worden naar de ingeschreven leerlingen.

Lessenplanning 2023-2024
PDF – 437,3 KB 46 downloads