REIS ROND DE WERELD

PAASVAKANTIE | 8 T.E.M. 2023

Tijdens de tweede week van de paasvakantie gaan we samen op wereldreis. We vertrek in Europa en gaan vervolgens naar Afrika. Vanuit Afrika reizen we door naar Azië en Amerika om tot slot onze tocht te eindigen in Antarctica.

Kom samen met ons spelenderwijs meer te weten over de verschillende werelddelen en wat daar allemaal terug te vinden valt. Leer meer over andere talen, culturen en nog veel meer!

Ben jij klaar om met ons op wereldreis te vertrekken? Schrijf je dan snel in via het onderstaande inschrijvingsformulier!


PRAKTISCHE INFO

ZAAL ONS HUIS

Thaelstraat 16, 1800 Vilvoorde

PERIODE

maandag 8 april 2024 t.e.m. vrijdag 12 april 2024

TARIEF

€30,00 per dag of €125,00 voor 5 dagen


WIN EEN GRATIS VAKANTIEKAMP!

Neem deel aan onze wedstrijd en win een gratis vakantiekamp tijdens de paasvakantie ter waarde van €125. Haal je potloden en penselen dus alvast tevoorschijn, want voor deze wedstrijd dien jij je van je meest creatieve kant te laten zien! Deelnemen kan tot en met donderdag 21 maart 2024. De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 23 maart 2024 om 17u00 via onze sociale media kanalen.

Spelregels:

  • Schrijf een verhaaltje in het thema "Reis Rond de Wereld". Je verhaal telt minimaal 10 en maximaal 20 zinnen.
  • Maak een mooie tekening bij het verhaal. Gebruik verschillende kleuren en materialen om je tekening tot leven te brengen.
  • Je dient de tekening en het verhaaltje in via het wedstrijdformulier op onze website.
  • We beoordelen jouw verhaal op creativiteit. Taal- en schrijffouten beïnvloeden jouw kansen niet.